Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 204g22kcal1.1g2.9g0.2g1.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen449g90kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Paprika, punainen163g42kcal1.5g7.5g0.7g3.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka122g12kcal1.3g1g0.2g1.2g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)418g397kcal96.2g0g2.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%408g245kcal13.1g29g8.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g10kcal0.1g1.9g0g0g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 714g393kcal11.4g94.1g1.2g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2603kcal254.8g307g48.2g36.6g
Valittu annoskoko2500g1302kcal127.4g153.5g24.1g18.3g
Annoskoko puolitettuna1250g651kcal63.7g76.8g12.1g9.2g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634