Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 792g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g396g139kcal4g25.7g2g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g317g285kcal14.6g52.3g2.2g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g317g285kcal19g47.5g0.3g0g
Keittojuurekset, Rainbow317g79kcal2.9g15.2g1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha317g526kcal60.2g0g31.7g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2650kcal202.4g285.2g74.6g1.4g
Valittu annoskoko2500g1325kcal101.2g142.6g37.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna1250g663kcal50.6g71.3g18.7g0.4g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151