Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1179g660kcal100.2g59g2.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu283g357kcal31.1g0.8g25.5g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Pellavasiemenrouhe, Risetti106g518kcal26g35.3g30.6g30.1g
Soijajauho rasvainen 94g440kcal32.6g22.2g22.2g11.2g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 826g3125kcal230.1g0g247.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10241kcal841.2g243.6g656.6g82.8g
Valittu annoskoko2500g5121kcal420.6g121.8g328.3g41.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2560kcal210.3g60.9g164.2g20.7g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595