Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1880g488kcal29.3g65.8g3.8g35.7g
Voi 188g1364kcal2.2g0.8g152.8g0g
Sipuli (kuorittu)376g102kcal4.9g18g0.8g6.4g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g56g11kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3929kcal72.8g176.6g314.8g84.2g
Valittu annoskoko2500g1964kcal36.4g88.3g157.4g42.1g
Annoskoko puolitettuna1250g982kcal18.2g44.2g78.7g21.1g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180