Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g798g162kcal4.8g30.3g2.4g11.2g
Kananmuna kuoreton 1463g2087kcal182.8g4.4g149.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 239g542kcal38.3g1.2g43.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5580kcal451.8g71.8g390.8g22.4g
Valittu annoskoko2500g2790kcal225.9g35.9g195.4g11.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1395kcal113g18g97.7g5.6g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667