Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 444g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 444g499kcal93.8g0g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Porkkana 444g145kcal2.8g24.7g0.9g11.3g
Lanttu 266g77kcal2.7g12.3g0.8g4.8g
Kesäkurpitsa zucchini 266g48kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Tomaattimurska (Euro shopper)355g107kcal3.6g14.2g1.4g0.7g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen13g24kcal4.4g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4999g1943kcal224.6g141.6g37g46.4g
Valittu annoskoko2500g972kcal112.3g70.8g18.5g23.2g
Annoskoko puolitettuna1250g486kcal56.2g35.4g9.3g11.6g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280