Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen241g97kcal4.8g21.7g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g72g640kcal0g0g72.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g43g45kcal3.4g7g0.3g0.9g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g2144g536kcal42.9g85.7g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2633kcal102.2g228.8g149.4g1.8g
Valittu annoskoko2500g1317kcal51.1g114.4g74.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna1250g658kcal25.6g57.2g37.4g0.5g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524