Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g32g228kcal0g0g25.3g0g
Sipuli (kuorittu)206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)361g54kcal7.2g3.6g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g634g158kcal8.2g26.6g1.3g0g
Katkarapu 570g390kcal82.4g0g6.3g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen16g6.3kcal0.3g1.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 634g2092kcal12.7g19g221.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6038kcal232g131.4g511.4g8.4g
Valittu annoskoko2500g3019kcal116g65.7g255.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1510kcal58g32.9g127.9g2.1g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678