Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 1.3g4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Oliiviöljy 11g98kcal0g0g11g0g
Sipuli (kuorittu)198g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Valkosipuli 4.4g4.8kcal0.3g0.7g0g0.1g
Lehtiselleri 51g6.5kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Valkoviini kuiva 235g161kcal0.7g1.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g51g375kcal0.5g0.5g41.1g0g
Herne 294g203kcal14.9g27.5g1.2g9.1g
Isot katkaravut (rainbow)529g529kcal121.7g0g4.8g0g
Tumma pikariisi, Risella220g749kcal19.8g158.7g7.7g11.2g
Basilika, tuore59g24kcal1.8g2.9g0.5g2.3g
Minttu, tuore (-), annos 1g15g6.5kcal0.5g1.2g0.1g1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 74g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g7.3g54kcal0.1g0.1g5.9g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g15g132kcal0g0g14.7g0g
Vesi735g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4831kcal327.6g409.4g175.4g55.4g
Valittu annoskoko2500g2416kcal163.8g204.7g87.7g27.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1208kcal81.9g102.4g43.9g13.9g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652