Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1214g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 485g546kcal102.6g0g14.6g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 728g248kcal8g39.3g1.5g21.1g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1630kcal223g85.6g32.4g44.6g
Valittu annoskoko2500g815kcal111.5g42.8g16.2g22.3g
Annoskoko puolitettuna1250g408kcal55.8g21.4g8.1g11.2g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346