Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1192g271kcal6.7g41.1g3.6g16.7g
Paprika punainen 596g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Chili paprika punainen89g36kcal1.8g8g0g0g
Valkosipuli 45g48kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 7.4g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Väkiviinaetikka 75g25kcal0g0.4g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g492g1918kcal0g481.8g0g0g
Mustapippuri 3g8.3kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4970kcal36.2g1133.6g13.2g60.6g
Valittu annoskoko2500g2485kcal18.1g566.8g6.6g30.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1243kcal9.1g283.4g3.3g15.2g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126