Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 122g174kcal15.3g0.4g12.5g0g
Valkuainen (100g)400g168kcal39.2g6g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g89g57kcal3.1g0.2g22.2g0g
Taloussuklaa, Fazer444g2289kcal17.3g248.9g133.3g23.6g
Vispikerma Flora 20%1111g2444kcal33.3g55.6g222.2g0g
Marianne suklaarakeet333g1583kcal9.3g230g66.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13432kcal235g1082.2g914.6g47.2g
Valittu annoskoko2500g6716kcal117.5g541.1g457.3g23.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3358kcal58.8g270.6g228.7g11.8g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410