Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1111g2460kcal194.4g0g188.9g0g
Kananmuna kuoreton 349g498kcal43.7g1g35.8g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g318g371kcal8.9g12.7g31.7g0g
Edamer Viipale, annos 18g318g1022kcal79.4g6.3g76.2g0g
Sipuli 119g36kcal1.5g5.7g0.2g2g
Valkosipuli 40g43kcal3.1g6.5g0.2g0.8g
Tomaatti 238g54kcal1.3g8.2g0.7g3.3g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8988kcal665.2g83.2g667.6g13.8g
Valittu annoskoko2500g4494kcal332.6g41.6g333.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2247kcal166.3g20.8g166.9g3.5g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249