Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana299g26kcal1.5g4.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 658g939kcal82.2g2g67.4g0g
Canderel makeutusjauhe48g184kcal1.4g44.5g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)748g5383kcal0.7g0.7g598.1g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g748g3858kcal74.8g170.5g320g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g20778kcal321.2g445g1971g0g
Valittu annoskoko2500g10389kcal160.6g222.5g985.5g0g
Annoskoko puolitettuna1250g5195kcal80.3g111.3g492.8g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201583