Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 167g1213kcal2g0.7g135.9g0g
Sokeri189g769kcal0g189.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu129g163kcal14.2g0.4g11.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen167g55kcal5.5g8.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 254g870kcal25.8g177.5g3g8.9g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton134g428kcal30.9g14g27.8g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g557g2897kcal25.1g295.3g178.3g61.3g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g446g2496kcal29g254.1g151.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton446g713kcal35.7g17.8g57.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g19247kcal337.6g1922.8g1132g140.6g
Valittu annoskoko2500g9624kcal168.8g961.4g566g70.3g
Annoskoko puolitettuna1250g4812kcal84.4g480.7g283g35.2g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302