Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g599g599kcal119.8g13.2g65.9g0g
Sipuli (kuorittu)299g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Herkkusieni599g90kcal13.8g3.6g3g9g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)599g359kcal6g26.9g24g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli299g539kcal20.4g11.4g44.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 45g397kcal0g0g44.9g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4334kcal334g181g367.4g30.2g
Valittu annoskoko2500g2167kcal167g90.5g183.7g15.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1084kcal83.5g45.3g91.9g7.6g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522