Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g330g139kcal5.3g28.4g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 338g61kcal1.9g8.5g1.4g2.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 169g58kcal1.9g9.1g0.3g4.9g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)42g148kcal5.7g27.7g1.2g2.5g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g34g108kcal17.6g9.5g0.2g5.4g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka254g69kcal4.8g10.7g0.5g6.1g
Oliiviöljy 13g112kcal0g0g12.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1269g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1416kcal75.8g192.6g33.4g44.4g
Valittu annoskoko2500g708kcal37.9g96.3g16.7g22.2g
Annoskoko puolitettuna1250g354kcal19g48.2g8.4g11.1g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436