Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1666g2382kcal333.1g0g116.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 208g473kcal10.5g36.5g29.3g12.1g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g375g1012kcal67.5g7.5g78.7g0g
Sipuli (kuorittu)208g56kcal2.7g10g0.4g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 1.7g4.2kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7930kcal833g120g450.6g35.8g
Valittu annoskoko2500g3965kcal416.5g60g225.3g17.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1983kcal208.3g30g112.7g9g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984