Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 756g946kcal158.7g0g34g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g872g262kcal9.6g47.1g1.7g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g267g241kcal16.8g42.8g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka81g67kcal2.8g15.5g0.8g0.8g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g407g366kcal6.1g36.6g20.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 116g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3762kcal388g284g115.2g1.6g
Valittu annoskoko2500g1881kcal194g142g57.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna1250g941kcal97g71g28.8g0.4g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308