Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka105g409kcal5.9g86g0.6g0g
Vesi524g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 787g302kcal7.9g54.3g1.6g19.7g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha420g696kcal79.7g0g41.9g0g
Maito, Kevyt524g241kcal16.8g25.2g7.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)105g132kcal11.5g0.3g9.4g0g
Rypsiöljy 15g130kcal0g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3832kcal244.2g333.6g152.2g40.2g
Valittu annoskoko2500g1916kcal122.1g166.8g76.1g20.1g
Annoskoko puolitettuna1250g958kcal61.1g83.4g38.1g10.1g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339