Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 880g159kcal4.9g22g3.5g6.2g
Herkkusieni säilyke 880g149kcal18.5g1.8g2.6g21.1g
Oliiviöljy 62g545kcal0g0g61.6g0g
Vesi440g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Manteli 220g1355kcal52.9g14.5g118.8g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4453kcal155.4g82.4g373.2g87g
Valittu annoskoko2500g2227kcal77.7g41.2g186.6g43.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1113kcal38.9g20.6g93.3g21.8g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.6g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792