KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g1177g1647kcal188.2g29.4g87.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 706g1023kcal22.9g223.1g1.6g4.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)29g77kcal3.8g3.5g5.3g0.1g
Apetit herne maissi porkkana 200g588g400kcal18.2g70.6g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6293kcal466.2g653.2g196.2g9.8g
Valittu annoskoko2500g3146kcal233.1g326.6g98.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1573kcal116.6g163.3g49.1g2.5g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396