Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g292g175kcal4.4g38g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g183g51kcal1.1g10.9g0.4g4.6g
Purjosipuli 122g28kcal2.2g2.9g0.2g2.6g
Seiti x-tra365g292kcal62g3.6g3.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow12g32kcal1.2g1.2g2.4g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1460g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g49g36kcal2.2g6.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1235kcal146.4g126.4g14g20g
Valittu annoskoko2500g618kcal73.2g63.2g7g10g
Annoskoko puolitettuna1250g309kcal36.6g31.6g3.5g5g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448