Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g978g1662kcal195.5g0g97.8g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g773g1275kcal61.8g239.6g7.7g23.2g
Kananmuna kuoreton 205g292kcal25.6g0.6g21g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 466g295kcal14g22.3g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7090kcal595.8g532.6g286g49g
Valittu annoskoko2500g3545kcal297.9g266.3g143g24.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1773kcal149g133.2g71.5g12.3g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759