Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1589g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g53g29kcal3.2g1.6g1.1g53g
Kuivahiiva, annos 11g27g95kcal11.9g10.6g1.6g0g
Soijajauhot, Soyolk238g953kcal93g38.1g47.7g28.6g
Vehnälese 212g483kcal28.2g32.6g9.5g79.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl223g2002kcal0g0g222.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 159g1072kcal42.7g11g92.2g19.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9270kcal358g187.8g749.2g361g
Valittu annoskoko2500g4635kcal179g93.9g374.6g180.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2317kcal89.5g47g187.3g90.3g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362