Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 243g777kcal64.9g0g58.1g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 485g144kcal9.2g16.9g1.3g11.8g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g485g146kcal7.3g21.8g1.9g12.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g303g333kcal9.1g9.7g30.3g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g243g388kcal5.1g9.2g36.4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 727g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g15g31kcal2g3.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3639kcal195.2g121.4g258.4g48.2g
Valittu annoskoko2500g1820kcal97.6g60.7g129.2g24.1g
Annoskoko puolitettuna1250g910kcal48.8g30.4g64.6g12.1g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401