Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Herkkusieni 213g34kcal4.5g0.6g0.7g3.2g
Valkosipuli 8.5g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Porkkana 201g66kcal1.2g11.2g0.4g5.1g
Bataatti, kuorittu 268g217kcal4.2g45.1g0.1g8g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 914g1088kcal131.9g0g62.4g0g
Vesi426g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl122g104kcal1.7g5.4g8.5g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g195g624kcal29.2g0g58.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4364kcal350.8g142g262g38.2g
Valittu annoskoko2500g2182kcal175.4g71g131g19.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1091kcal87.7g35.5g65.5g9.6g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938