Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 962g2129kcal168.3g0g163.5g0g
Tomaattimurska 962g283kcal5.4g51g1.9g18.3g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g313g88kcal1.9g18.6g0.6g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5181kcal361.2g170g333.2g61.4g
Valittu annoskoko2500g2590kcal180.6g85g166.6g30.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1295kcal90.3g42.5g83.3g15.4g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452