Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen211g54kcal1.9g9.7g0.8g4.2g
Kukkakaali 591g142kcal10.7g13g1.8g13.6g
Parsakaali brokkoli 580g203kcal26.8g11.3g1.7g14.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g527g633kcal17.9g19g52.7g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g53g179kcal10.5g0g15.3g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)63g244kcal18.4g1.3g18.4g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g422g1055kcal75.9g0g84.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g53g385kcal0.5g0.5g42.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5791kcal325.2g109.6g434.6g64.6g
Valittu annoskoko2500g2896kcal162.6g54.8g217.3g32.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1448kcal81.3g27.4g108.7g16.2g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977