Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 40g355kcal0g0g40.2g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g119g32kcal1.5g5.7g0.1g2g
Valkosipuli 21g23kcal1.6g3.4g0.1g0.4g
Pirkka luomu tomaattimurska1487g446kcal20.8g96.7g7.4g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g268g589kcal61.6g2.7g37.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 297g676kcal41.6g5.1g53.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Spagetti 208g682kcal21.2g138.3g2.3g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5630kcal297g505.8g282.2g19g
Valittu annoskoko2500g2815kcal148.5g252.9g141.1g9.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1408kcal74.3g126.5g70.6g4.8g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304