Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1229g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green227g738kcal54.5g111.2g2.3g27.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g114g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Rypsiöljy 10g84kcal0g0g9.5g0g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Paprikajauhe 3.8g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)10g10kcal0.7g1.6g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 416g594kcal52g1.2g42.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g473g166kcal7.6g32.6g0.5g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3306kcal236.8g311.6g111.4g75.4g
Valittu annoskoko2500g1653kcal118.4g155.8g55.7g37.7g
Annoskoko puolitettuna1250g826kcal59.2g77.9g27.9g18.9g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587