Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g248g70kcal1.5g14.8g0.5g6.2g
Naudanliha keskiarvo 954g1457kcal184.2g0g80.2g0g
Sipuli (kuorittu)191g52kcal2.5g9.2g0.4g3.2g
Peruna, keskikokoinen 60g573g344kcal8.6g74.4g0.6g5.2g
Hapankaali (Rasilainen)477g86kcal8.6g8.6g1.4g9.5g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Smetana29g112kcal0.6g0.6g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4238kcal412g215.2g190.2g48.2g
Valittu annoskoko2500g2119kcal206g107.6g95.1g24.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1060kcal103g53.8g47.6g12.1g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032