Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g125g398kcal10.7g84.7g1.9g8.7g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g125g451kcal9.3g94.9g3.1g4.2g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan187g654kcal15.7g142.1g0.2g1.9g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g70g84kcal1.7g4.2g6.3g1g
Sipuli (kuorittu)299g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkoviini kuiva 436g299kcal1.4g2.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1246g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g110kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4153kcal85.4g685.8g49.2g41.8g
Valittu annoskoko2500g2077kcal42.7g342.9g24.6g20.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1038kcal21.4g171.5g12.3g10.5g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275