Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1182g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g19g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 106g940kcal0g0g106.3g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g118g414kcal15.4g82.7g1.7g6.3g
Tattarijauho, Vijatuote95g331kcal12.3g66.2g1.3g5g
Kaurahiutale 189g707kcal27.4g107.8g13.8g18.9g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g614g2089kcal12.3g479.2g10.4g43g
Porkkana 165g54kcal1g9.2g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9070kcal136.8g1490.2g267.6g154.8g
Valittu annoskoko2500g4535kcal68.4g745.1g133.8g77.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2268kcal34.2g372.6g66.9g38.7g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041