Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1630g344kcal19.6g55.4g3.3g34.2g
Lihaliemi laimennettu 109g21kcal0g3.3g0.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 652g1444kcal114.1g0g110.9g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g33g114kcal0.6g29g0g0g
Voi 76g552kcal0.9g0.3g61.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4950kcal270.4g176g353.6g68.4g
Valittu annoskoko2500g2475kcal135.2g88g176.8g34.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1237kcal67.6g44g88.4g17.1g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893