Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka436g597kcal95.9g8.3g26.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu185g233kcal20.4g0.6g16.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g147kcal0g0g16.3g0g
Rice Dream, riisimaito654g307kcal0.7g61.4g6.5g0.7g
Täysjyväriisi. Risella.240g839kcal16.8g170.2g7.9g14.4g
Parsakaali, tuore, 257g267g80kcal12.3g5.3g0.8g4.3g
Punajuuri keitetty, annos 100g267g112kcal0g25.1g0.3g6.7g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g218g270kcal6.5g55.8g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)218g59kcal2.8g10.5g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5290kcal310.8g674.4g152.6g59.6g
Valittu annoskoko2500g2645kcal155.4g337.2g76.3g29.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1322kcal77.7g168.6g38.2g14.9g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557