Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g541g1121kcal56.3g10.3g101.2g16.2g
Sipuli, tuore108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Lanttu 108g31kcal1.1g5g0.3g1.9g
Porkkana 433g142kcal2.7g24.1g0.9g11g
Selleri, annos 50g76g11kcal0.8g2.3g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 704g455kcal11.3g92.7g1.2g6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl33g81kcal3.9g0.5g7.1g0g
Parsakaali, tuore, 257g249g75kcal11.5g5g0.7g4g
Kiinankaali raaka 100g249g45kcal4g5.7g0.7g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3979kcal186g301.6g224.6g93.2g
Valittu annoskoko2500g1990kcal93g150.8g112.3g46.6g
Annoskoko puolitettuna1250g995kcal46.5g75.4g56.2g23.3g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062