Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g918g1010kcal192.7g0g23.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g129g95kcal5.8g16.6g0.3g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g18g29kcal1.7g5.7g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 918g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 18g162kcal0g0g18.4g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Herkkusieni 367g58kcal7.7g1.1g1.2g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2817kcal422g64.6g88.4g16g
Valittu annoskoko2500g1408kcal211g32.3g44.2g8g
Annoskoko puolitettuna1250g704kcal105.5g16.2g22.1g4g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006