Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1628g5218kcal435.8g0g389.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]326g1099kcal39.1g0g120.5g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia233g349kcal39.5g0g20.9g0g
Juusto, mozzarella 140g364kcal26g0g28.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g47g48kcal3.7g7.6g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14520kcal1120.2g16g1145.6g1.8g
Valittu annoskoko2500g7260kcal560.1g8g572.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna1250g3630kcal280.1g4g286.4g0.5g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588