Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g595g1298kcal58.3g239.3g10.7g50g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha476g791kcal90.5g0g47.6g0g
Salsa medium (Rainbow)397g99kcal4.4g17.1g0.8g6g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g397g81kcal2.4g15.1g1.2g5.6g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g79g111kcal2.4g3.2g9.5g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman476g952kcal104.8g4.8g52.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6706kcal527.6g566.6g244.8g125.8g
Valittu annoskoko2500g3353kcal263.8g283.3g122.4g62.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1676kcal131.9g141.7g61.2g31.5g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225