Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha882g1465kcal167.6g0g88.2g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)860g1032kcal76.6g163.4g9.5g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Feta, Arla Apetina 10 %397g715kcal85.4g4g39.7g0g
Rypsiöljy 30g263kcal0g0g29.8g0g
Vesi221g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7009kcal662g345.4g334.8g3.8g
Valittu annoskoko2500g3504kcal331g172.7g167.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1752kcal165.5g86.4g83.7g1g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044