Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1493g2090kcal77g417.3g10.1g50.7g
Purjosipuli 187g43kcal3.4g4.5g0.4g3.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen373g75kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 448g1351kcal95.5g3g107.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7115kcal356.2g878g238.2g119.6g
Valittu annoskoko2500g3558kcal178.1g439g119.1g59.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1779kcal89.1g219.5g59.6g29.9g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311