Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1055g1505kcal131.9g3.2g108.1g0g
Soijakastike 21g13kcal1.1g2g0g0g
Herkkusieni 422g67kcal8.9g1.3g1.4g6.3g
Voi 317g2296kcal3.8g1.3g257.3g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot317g918kcal44.3g3.2g82.3g0g
Ruohosipuli 53g12kcal0.7g0.9g0.3g1.3g
Oliiviöljy 317g2799kcal0g0g316.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15216kcal381.4g23.8g1531.8g15.2g
Valittu annoskoko2500g7608kcal190.7g11.9g765.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3804kcal95.4g6g383g3.8g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207