Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)391g78kcal0g25.4g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)783g7019kcal0g0g774.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton391g82kcal1.2g6.3g0g0.4g
Vesi783g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g59g57kcal3.5g10g0.2g0g
Basilika, tuore 39g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.9g11kcal0.4g1.5g0.1g1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g39g18kcal0.6g2.9g0.5g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14552kcal13.8g93g1551.4g6.4g
Valittu annoskoko2500g7276kcal6.9g46.5g775.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna1250g3638kcal3.5g23.3g387.9g1.6g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423