Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 760g1085kcal95g2.3g77.9g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 207g123kcal20.3g6.2g0.8g0g
Emmental juustoraaste, lidl922g3392kcal267.3g0g258.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g369g2212kcal77.4g24.3g199.1g0g
Leivinjauhe 69g121kcal3.6g26.1g0g0.3g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g69g22kcal0g0g0g55.3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)104g264kcal17.2g35.4g6.3g31.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14439kcal961.6g188.6g1084.4g173.4g
Valittu annoskoko2500g7219kcal480.8g94.3g542.2g86.7g
Annoskoko puolitettuna1250g3610kcal240.4g47.2g271.1g43.4g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488