Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1097g2194kcal219.4g0g142.6g0g
Vesi823g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl103g299kcal2.4g3.1g30.9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix148g74kcal2.2g14.8g0.7g0g
Sipuli 151g46kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Coctailkurkku, Pirkka41g11kcal0.4g2.3g0.4g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.4g0.7g1.9g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g82g741kcal0g0g82.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7106kcal463.8g131.6g515.8g10.4g
Valittu annoskoko2500g3553kcal231.9g65.8g257.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1777kcal116g32.9g129g2.6g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832