Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1617g1231kcal30.4g250.6g3.2g16.2g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)577g231kcal23.7g30.6g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Maustekurkku231g38kcal1.6g6.9g0.2g4.2g
Ruohosipuli, tuore29g7.8kcal0.4g1.1g0.2g0.3g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)14g2.9kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3060kcal113g588.8g13.2g42.4g
Valittu annoskoko2500g1530kcal56.5g294.4g6.6g21.2g
Annoskoko puolitettuna1250g765kcal28.3g147.2g3.3g10.6g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234