Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 474g166kcal21.9g9.2g1.4g11.9g
Kukkakaali 542g130kcal9.8g11.9g1.6g12.5g
Oivariini, 7538g258kcal0.4g0.4g28.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Vesi406g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt271g125kcal8.7g13g4.1g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu81g102kcal8.9g0.2g7.3g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g237g711kcal61.6g4.7g49.8g0g
Kesäkurpitsa271g46kcal1.1g6.8g1.6g1.9g
Tumma soijarouhe, risetti136g388kcal67.7g46.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4133kcal368.4g241.4g192.2g55.4g
Valittu annoskoko2500g2066kcal184.2g120.7g96.1g27.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1033kcal92.1g60.4g48.1g13.9g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096