Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Valkosipuli 40g44kcal3.2g6.6g0.2g0.8g
Voi 50g366kcal0.6g0.2g41g0g
Jauheliha, sika-nauta 656g1452kcal114.8g0g111.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 45g35kcal2g5.9g0.1g0.5g
Tomaattimurska, 1 prk404g108kcal2.4g21.4g0.8g5.6g
Basilika, tuore 2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2g6.2kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.6g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g76g136kcal3.4g4.2g11.3g3g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 807g146kcal4.5g20.2g3.2g5.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa283g848kcal65g0g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6409kcal397.6g131g472.2g37g
Valittu annoskoko2500g3204kcal198.8g65.5g236.1g18.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1602kcal99.4g32.8g118.1g9.3g
Arvot/100g100g128kcal8g2.6g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715