Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1042g188kcal5.8g26g4.2g7.3g
Omena, keskikokoinen 200g521g177kcal1g37g1.6g9.4g
Päärynä kuorittu 521g226kcal1.6g41.7g0.5g20.3g
Valio Viola sinihome tuorejuusto260g417kcal20.8g10.4g33.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g156g406kcal42.2g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2828kcal142.8g230.2g133.6g74g
Valittu annoskoko2500g1414kcal71.4g115.1g66.8g37g
Annoskoko puolitettuna1250g707kcal35.7g57.6g33.4g18.5g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849